Voetverzorging

Moment van welzijn

Je voeten zijn de dragers van je lichaam. We onderschatten maar al te vaak hun waarde. Voel je verrast door het gevoel. Want wanneer je terug buiten wandelt na een moment van welzijn voelen je voeten zich beter. Ontspan en geniet van je tenen tot aan je hielen en loop terug op wolkjes door de goede zorgen van een gespecialiseerde en medische pedicure.

Onze voeten verdienen een verzorging

Eelt, likdoorns, droge voeten, schimmelnagels, hamertenen of vermoeide en zware voeten en onderbenen. Onze voeten zien af. Even de nagels knippen is niet altijd voldoende om je voeten te laten glimlachen.

Daarom neem ik mijn tijd om je voeten, je tenen en je nagels de verzorging te geven waar ze naar snakken. Want zonder pijn, zwaarte of vermoeidheid lopen ze gewoon beter.

Kortom, als je voeten gelukkig zijn, ben jij dat ook.

Els Haest van Your Moment in Wuustwezel geeft een voetverzorging aan een klant.
Nagels lakken na voetverzorging door pedicure Els Haest van Your Moment.

Kleur doet leven

Verzorgt, opgepept en misschien zelfs even gemasseerd. Je voeten zijn klaar om de wijde wereld in te trekken en nemen je mee. Waarom dan niet die extra mijl en een kleurtje zetten op je nagels. Want net als jij, zien je tenen er graag leuk uit.

Kies je kleur of neem er eentje van thuis mee en ik lak je nagels netjes en professioneel. Kies je een kleurtje van bij mij op het schap, dan wordt dat je persoonlijke potje.

Dat is gewoon hygiënisch en fijn om te weten.

Your Moment
Om van te genieten

Voetverzorging

Hoe ga ik te werk?

Vaak komen mensen pas langs, wanneer er zich een probleem stelt. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Wil je mooie en verzorgde voeten voor de vakantie? Zit er veel eelt op je hielen, voetzool of tenen, heb je te droge voeten of kan je er zelf niet meer goed aan? Ervaar je pijn of ongemakken door een likdoorn, ingegroeide nagel, schimmelnagel, kloven, voetschimmel, blauwe nagel of een misvorming?

Plan je afspraak, kom langs en we bekijken samen hoe we jouw voeten weer sterk in je schoenen zetten.

Pedicure Els Haest van Your Moment geniet in haar tuin in Wuustwezel.

Voetverzorging prijs en info

Geniet van een professionele voetverzorging op maat van jouw voeten. Ik luister graag wat er bij jou vervelend of pijnlijk aanvoelt en kijk wat er nodig is om jou én je voeten weer gelukkig te zien. Want gezond maakt gelukkig.
Mag het met flair? Na een professionele voetverzorging voor gezonde voeten, geef ik kleur aan je tenen. Kies een kleur uit mijn assortiment of neem er eentje mee van thuis. Het potje blijft van jou. Fijn en hygiënisch.
Zitten niet alleen je voeten en onderbenen slecht in hun vel? Voelen ze zwaar, vermoeid of droog aan? Na een professionele voetverzorging op maat, krijgen ze nog wat extra aandacht door een diepere verzorging en massage van de onderbenen.

Your Moment
Om van te genieten

Cadeaubon voor voetverzorging of
lichaamsmassage door Els Haest

Een moment om te geven

Ken je iemand die echt wat zelfzorg verdient of nodig heeft?

Geef een fijn moment met Your Moment. Een uniek cadeau voor je mama, zus, vriendin, tante of nicht.

Veelgestelde vragen over voetverzorging

Zit je toch nog met vragen?
Neem contact op en ik help je graag verder.

Wanneer ga ik best naar de pedicure?

Bij pijnen, overmatige eeltvorming, verdikte of ingegroeide nagels zijn duidelijke signalen om naar de pedicure te trekken. Je hoeft echter niet te wachten tot er een probleem is. Een algemene voetverzorging voorkomt ongemakken.

Wat houdt voetverzorging in?

Bij professionele voetverzorging worden de nagels geknipt, eelt verwijderd en klachten opgelost. Denk hierbij aan kloven, eeltpitten, een ingegroeide of verdikte nagel. De gespecialiseerde (of zoals in de volksmond medische) pedicure doet hierbij meer handelingen dan een esthetische pedicure.

Op welke manieren kan ik de voetverzorging betalen?

Nadat je voeten weer gezond en gelukkig zijn, betaal je de voetverzorging met Payconiq of cash. In het centrum van Wuustwezel kan je op verschillende plaatsen geld halen (KBC, Belfius, Argenta). Kies je voor Payconiq dan kan dit eenvoudig met de smartphone.

Ik kan niet tijdig op mijn afspraak komen. Wat moet ik doen?

Ben je belet? Graag je afspraak 24 uur op voorhand annuleren. Zo geef je iemand anders de kans om te genieten van een verzorging en vermijd jij onnodige kosten.

Waarom is voetverzorging belangrijk?

Voetverzorging is geen overbodige luxe, maar net zo belangrijk als een tandartsbezoek. Verwaarloos je de verzorging van je voeten, dan ontstaan er op een bepaald moment problemen die zich blijven herhalen. Pijnlijke voeten zijn natuurlijk geen pretje, dus voorkomen is beter dan genezen.

Your Moment
Om van te genieten

Privacy PolicyAlgemene voorwaarden
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.