Pedicure en massagetherapeut

Wie ben ik

Pedicure en massagetherapeut, maar bovenal iemand die graag zorgt voor anderen. Vanaf mijn eerste stap in de volwassenheid, legde ik vol overgave mijn hart en ziel in de zorg. Het werd een automatisme, een vanzelfsprekendheid. Tot ik vergat om voor mezelf te zorgen en dat gaat altijd maar één kant uit: neerwaarts.

Nu ben ik rotsvast overtuigd, dat je eerst voor jezelf moet zorgen, voor je voor iemand anders zorgt. Met die leuze ben ik gelukkiger geworden en deel ik mijn zorg met anderen. Volledig vanuit mijn hart, mijn kracht en mijn liefde om te zorgen.

Op die manier geef ik jou een moment van zelfzorg, terwijl ik evenveel geniet van de mooie momenten in het leven.

Els Haest

Mijn praktijk

Your Moment zag het levenslicht na heel wat ervaring in de zorg. Toen ik alle watertjes doorzwommen had, bleef mijn liefde om mensen te helpen en was pedicure en massagetherapeut worden de logische stap.

Want we zitten zo vast in ons hoofd door stress, drukte en prestatiedrang, dat we vergeten stil te staan bij de noden van ons lichaam. Met mijn ontspanningsbelevingen wil ik rust creëren voor je lijf en je hoofd, rekening houdend met jouw persoonlijk verhaal en toe te passen op maat van je leven.

Praktijk van pedicure en massage therapeut Els Haest in Wuustwezel.

Mijn studies

Een eindeloze student, want dat zit in de genen. Waar het hart van vol zit, loopt de mond van over en zit de neus in de boeken. Ik ben dus een echte eindeloze student, die geniet van elke opleiding, cursus of workshop.

Ook dat is zelfzorg: meer leren over wat je graag doet en verbinden met mensen met dezelfde passie. Iets dat ik zal blijven doen en verwerken in elke massage en pedicure.

Your Moment
Om van te genieten

Opleidingen & certificaten

Japanse hoofdmassage

Holistische massage

Gezichtsmassage

Hot stone massage

Massage bij kanker

Massage: Quantum diagnose

Gespecialiseerde pedicure (medisch)

Podologische technieken

Specialisatie ingegroeide nagels

Specialisatie ingegroeide nagels

Esotherie

Bachbloesems

Gezondheidsbegeleider (vier jaar)

De vijf Transformaties

Wat komt ons leven ons vertellen

Slapen daar zou je niet wakker van mogen liggen

Gezondheid, daar draait het om

Tijd nemen voor jezelf, zelfzorg verhogen, zelfliefde creëren, rust inplannen en aan je welzijn denken. Woorden die om je oren vliegen, met één groot doel:

Je gezonder voelen, gezonder zijn en sterker in het leven staan. Daar doe ik het elke dag voor.

Pedicure en massage therapeut Els Haest bekijkt de boeken bibliotheek.

Your Moment
Om van te genieten

Privacy PolicyAlgemene voorwaarden
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.