Workshopruimte

Een plek voor sereniteit

Rust, welzijn en inspiratie. Geef jij weleens een workshop en zijn dat thema’s die je aanspreken? Met mijn workshopplek, in het rustige Wuustwezel, geef ik jou de ruimte om je klanten te inspireren in een mooie binnen- en buitenruimte.

Workshop ruimte huren voor 1 dag

Geef je sporadisch een workshop of elke maand? Kom eens langs om mijn workshopruimte te bekijken, de sfeer op te snuiven en geef de datum van je workshop door.

Wil je graag ook lunchen op locatie of een wandeling introduceren in het park? Mijn locatie lijkt in de verre uithoek te liggen, maar bevindt zich op wandelafstand van het centrum, eetgelegenheden en een ruime parking.

Inkom workshopruimte te huur van Els Haest Wuustwezel.

Workshop ruimte voor meerdere dagen

Duurt je workshop meer dan één dag of geef je er verschillende? Mijn workshopruimte boek je voor meerdere dagen en ik zorg dat ze klaar staat.

Graag een lunch hier of op een andere locatie? Wil je weten hoe het zit met parkeren, busverbindingen of activiteiten in de buurt? Maak een afspraak en ik informeer je graag over onze locatie en de wijde omtrek van Wuustwezel.

Your Moment
Om van te genieten

Huur de ideale plek voor een workshop

Gratis Wifi

10 tot max. 12 zitplaatsen

Mooie buitenruimte

Rustruimte met zetels

Flipchart en tv-scherm aanwezig

Nabij het centrum van Wuustwezel

Nabij het mooie Wuustwezel ligt mijn praktijk met ingebouwde workshopruimte. De essentie van Your Moment ligt in het versterken van zelfzorg, het verbeteren van de lichaamsfuncties en het creëren van pure ontspanning.

De ruimte stel ik dan ook graag open voor mensen die in het kader van zelfzorg, zelfvertrouwen of het versterken van mensen een workshop geven.

Ben jij die persoon en op zoek naar een mooie ruimte om jouw workshop te geven in kleine groep?

Neem contact op en kom langs.

In de buurt

Your Moment ligt achterin in het rustige en gezellige dorpje Wuustwezel. Je vindt ons achteraan een doodlopend straatje omringd door weilanden, maar toch in de buurt van het centrum. In minder dan 10 minuten wandel je langs een supermarkt, bakker of beenhouwer en op wandelafstand vind je ook de bushalte en het gemeentepark.

Eetgelegenheden in de buurt
Ruime parking in de Sportlaan om de hoek
Gemeentepark op wandelafstand
Bestelling lunch mogelijk
Gemakkelijke busverbinding
Buitenruimte beschikbaar

Een moment om te zijn

Your Moment ademt welzijn, rust en inspiratie uit. Daarom zorgen we dat de workshops compatibel zijn met onze kernwaarden.

Wil jij je klanten met een workshop een echte beleving aanbieden? Dan is onze locatie de perfecte plek om een moment van welzijn te creëren. Maak een afspraak en stel je workshop idee voor.

Veelgestelde vragen over workshopruimte

Zit je toch nog met vragen?
Neem contact op en ik help je graag verder.

Hoelang kan ik de workshopruimte huren?

De uren of dagen zijn onderling bespreekbaar. 

Welke materialen zijn voorradig in de ruimte?

- Tv met voorziening laptopaansluiting 
- Internet 
- Max. 12 zitplaatsen 
- Water in de prijs inbegrepen 
- Flipchart 

Wordt er lunch voorzien tijdens de middag?

Voor de middaglunch stuur ik je graag door naar de verschillende eetgelegenheden in de omgeving. De workshopruimte is op wandelafstand van het centrum van Wuustwezel. Lunch voorzien we niet bij de huur van de ruimte. 

Mijn workshop is geannuleerd. Wat moet ik doen?

We willen zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om van onze ruimte te genieten. Annuleer je minder dan 7 dagen op voorhand, dan wordt er 50 procent van de prijs in rekening gebracht. 

Hoeveel tijd op voorhand moet ik de workshopruimte reserveren?

De ruimte dien je minstens 3 dagen op voorhand te reserveren. Om zeker te zijn dat de ruimte beschikbaar is, kan je beter vroeger reserveren dan later. 

Your Moment
Om van te genieten

Privacy PolicyAlgemene voorwaarden
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.