Contacteer Els Haest

Voor jouw ontspanningsmoment

Een ontspannende massage, een heerlijke voetverzorging of op zoek naar een ruimte om inspirerende workshops te geven? Plan je afspraak of vraag meer informatie en kom langs. 

Route

Your Moment ligt net buiten het gezellige centrum van Wuustwezel en op wandelafstand van de ruime parking bij de sporthal en het gemeentepark.

Wagen: parkeren doe je in de Lindenlaan of in de Sportlaan op de ruime parking.

Bus: vanuit de brede regio stoppen er bussen in het centrum van Wuustwezel en wandel je gemakkelijk via de slijkstraat richting Your Moment.

Inkombord Your Moment Wuustwezel.
Route voor contact met Your Moment Wuustwezel.

Inkom

Op het einde van een doodlopend straatje met zicht op de weiden, ligt onze inkom. Stap door de kleine poort vooraan en wandel via het paadje naar rechts. Daar vind je de inkom van onze praktijk en workshopruimte.

Stel je vraag

Ik beantwoord elke vraag met zorg, zoals ik de rust en sereniteit van jouw Your Moment beleving bewaak.

Daarom beantwoord ik natuurlijk geen telefoons tijdens je behandeling.   Zit je voor je afspraak toch met vragen of plan jij je afspraak liever telefonisch?

Spreek een boodschap in met je voornaam, familienaam en telefoonnummer of stuur je vraag via email of contactformulier.

Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen.
Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.

Your Moment
Om van te genieten

Privacy PolicyAlgemene voorwaarden
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.