Massagetherapie

Moment van rust

Massage staat voor ontspanning. Het brengt rust en heling op alle niveaus van het lichaam. Het maakt de spieren los, verbetert de doorbloeding én biedt zelfs een grote meerwaarde bij emotionele druk of stress gerelateerde pijnklachten. Met een massage aangepast aan jouw lichaam en leven, geniet je van een echte rustbeleving.

Massage maakt heel wat los

Wat is massagetherapie en hoe helpt het jou?

Door de drukke dagen en het altijd in de weer zijn, zitten we vol met gedachten, vermoeidheid, spierpijn en vermoeidheid. Soms veel en andere keren in mindere mate, maar altijd aanwezig.

Vanuit een gesprek en door middel van massage activeer ik het zelfhelend vermogen van het lichaam en masseren we de disbalans letterlijk naar buiten. Want jij weet waar de pijnpunten zitten. Door rust te introduceren en de juiste drukpunten aan te raken, geven we je lichaam de kans om te ontspannen en te helen.

Complete lichaamsmassage met hot-stones bij Your Moment Wuustwezel.
Etherische olie van Phyto 5 als versterker tijdens de lichaamsmassages van Els Haest.

Etherische oliën als versterker

Elke massage vraagt om de gepaste etherische olie en ik koos voor de langdurige werking van het Phyto 5 gamma. Gebaseerd op de vijf natuurelementen, aarde, water, vuur, metaal en hout, zet ik ze in bij fysieke, emotionele en mentale klachten. Wat Phyto 5 uniek maakt is de trilling van de etherische olie die het gevoel van emotionele balans versterkt.

Het voordeel van Phyto 5?

De natuurlijke olie voelt niet alleen helend tijdens de massage, maar blijft nadien doorwerken. Wil je graag een je lievelingsolie mee naar huis? Dan koop je de olie van jouw keuze gewoon hier in mijn praktijk.

Your Moment
Om van te genieten

Massagetherapie

Hoe ga ik te werk?

Masseren is meer dan je handen gebruiken om spieren los te maken. Het is een zoektocht naar de pijnpunten, de vermoeidheid, de vastzittende stress en de noden van het lichaam én het hoofd. Met een massage zorg ik voor balans en dat je weer buiten wandelt met het gevoel dat je hoofd weer op je lijf staat. Dat begint niet op de massagetafel, maar met een gesprek. Ik leer je kennen, luister naar je verhaal en pas mijn massage aan op maat.

Elke massage is dus anders. Aangepast aan jou en je noden.

Plan je afspraak, kom langs en geniet van een moment van zelfzorg en pure rust.

Pedicure Els Haest van Your Moment geniet in haar tuin in Wuustwezel.

Massage prijs en info

De meest voorkomende stresspunten liggen in de rug, schouders, nek en het hoofd. Een diepe massage van het bovenlichaam brengt je terug tot rust.
Zorgt de drukte van je leven of werk voor lichamelijke onrust? Een volledige ontspanningsmassage brengt kalmte en sereniteit van je hoofd tot je voeten.
Wil je een lichamelijke en mentaal krachtige massagebeleving? Met de Phyto 5 oliën werken we op lichamelijke energiesystemen voor een diepe en ontspannende werking.

Your Moment
Om van te genieten

Cadeaubon voor voetverzorging of
lichaamsmassage door Els Haest

Een moment om te geven

Ken je iemand die echt wat zelfzorg verdient of nodig heeft?

Geef een fijn moment met Your Moment. Een uniek cadeau voor je mama, zus, vriendin, tante of nicht.

Veelgestelde vragen over massage

Zit je toch nog met vragen?
Neem contact op en ik help je graag verder.

Is een massage goed voor je lichaam?

Massage is een ontspannende en herstellende techniek om lichaam en geest terug op te laden en op kracht te brengen. Het verhoogt onze immuniteit en verhoogt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het is dus zeker goed voor je lichaam, maar ook voor je geest en je energielevel.

Dokters en wetenschappers raden ze zelfs aan bij kankerpatiënten of ex-kankerpatiënten.  

! Let op: laat je enkel masseren door iemand met kennis van zaken.

Kan je spierpijn wegmasseren?

Een zachte massage geeft vaker een positiever effect op spierpijn dan een hardhandige. Spieren die pijn voelen, trekken samen. Hierdoor versterk je spierpijn. Je hoeft ook geen harde druk uit te oefenen om de doorbloeding te stimuleren en de pijn te verzachten. Nadien werkt de olie verder in om de spieren tot rust te brengen.

Op welke manier kan ik de massage betalen?

Nadat je lichaam weer in balans voelt, betaal je de massagetherapie met Payconiq of cash. In het centrum van Wuustwezel kan je op verschillende plaatsen geld halen (KBC, Belfius, Argenta). Kies je voor Payconiq dan kan dit eenvoudig met de smartphone.

Ik kan niet tijdig op mijn afspraak komen. Wat moet ik doen?

Ben je belet? Graag je afspraak 24 uur op voorhand annuleren. Zo geef je iemand anders de kans om te genieten van een massage en vermijd jij onnodige kosten.

Wat moet je doen na een massage?

Het belangrijkste dat je kan doen is water drinken. De massage heeft namelijk het lymfesysteem geactiveerd dat de afvalstoffen in ons lichaam afvoert. Voldoende drinken helpt bij de afvoer van deze afvalstoffen.

Voel je nadien vermoeidheid? Het kan zijn dat de loskomende elementen je kortstondig energie kosten. Geef hier even aan toe en laat de massage volledig doordringen. Nadien voel je dat de batterijen weer opgeladen zijn.

Your Moment
Om van te genieten

Privacy PolicyAlgemene voorwaarden
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.