Algemene voorwaarden Your Moment

Algemeen

Welkom bij Your Moment, een schoonheidssalon waar uw ontspanning centraal staat. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten aangeboden door Your Moment, gevestigd op Lindenlaan 7, 2990 Wuustwezel.Door gebruik te maken van onze diensten en producten, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze diensten boekt of producten aanschaft. Indien u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij u geen gebruik te maken van onze diensten.

Afspraken en boekingen

  1. Afspraken
    Afspraken kunnen worden gemaakt via onze website, telefonisch, of in persoon. We zullen ons best doen om uw gewenste tijdstip en diensten te honoreren, maar afspraken zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. U ontvangt een bevestiging van uw afspraak via e-mail.
  2. Annuleringen en Wijzigingen
    Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Indien u een afspraak wilt annuleren of wijzigen, verzoeken wij u dit minstens 24 uur van tevoren te doen. Bij niet-tijdige annuleringen of no-shows behouden wij ons het recht voor om een vergoeding in rekening te brengen.

Betalingen

Betalingen kunnen worden gedaan in de salon via contant geld, of bankapp. Prijzen voor diensten en producten worden vermeld op onze website en kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen van Your Moment zijn beschikbaar voor aankoop en kunnen worden ingewisseld voor diensten en producten binnen de geldigheidsperiode. Cadeaubonnen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.

Privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij verwerken persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid, dat beschikbaar is op onze website.

Aansprakelijkheid

Your Moment is niet aansprakelijk voor enig letsel, schade, verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen tijdens uw bezoek aan onze salon. Onze diensten worden geleverd door ervaren professionals, maar wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele bijwerkingen of allergische reacties als gevolg van onze behandelingen.

Klachten

Als u niet tevreden bent met onze diensten, verzoeken wij u om onmiddellijk contact met ons op te nemen. Wij zullen ons best doen om uw klacht op een passende manier op te lossen.

Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

Your Moment behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden worden op onze website gepubliceerd. Het is uw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden regelmatig te controleren op updates.

Contact

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot deze algemene voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.Dank u voor uw vertrouwen in Your Moment. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen uw moment van ontspanning en schoonheid te beleven.

Privacy PolicyAlgemene voorwaarden
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.